Produkter

Nyheter

EMPUR Turbo trinnlydsmatte

EMPUR Turbo-cube EPS 25mm trinnlydsmatte er utviklet for å oppnå trinnlydsdemping mellom etasjeskiller. Trinnlydsmatten legges på eksisterende betong eller spongulv. Gulvvarmerør..

Les mer

Ultra PFP-CW viftekonvektor

Nå leveres Ultra PFP-C modellen med hvit front i tillegg til svart. Viftekonvektoren Ultra PFP-C har en tidsriktig og stilren design..

Les mer

ReleX 750 bolig/gulvvarmsentraler

ReleX 750 bolig/gulvvarmesentraler for elektrisk oppvarming av vannbåren gulvvarmesystemsom nå leveres med inntil 12 kurser. Perfekt for oppvarming av leiligheter –..

Les mer

SafeCleraner2 filterventil

SafeCleraner2 filterventil er et høy effektivitets, magnetisk og -ikke magnetisk filter utformet for å beskytte alle type varmesystemer og fjerner..

Les mer

Ultra PFP-C viftekonvektor

Ultra viftekonvektorer har blitt meget godt mottatt på det norske markedet og nå lanserer vi en ny modell i Ultra..

Les mer

Dirtmag 5463 magnetventil

Magnetisk slamfilter med luftskruve, avtapping og isolering for vannrett montering i sirkulasjonssystem. Enkel å rengjøre, kan også gjøres under drift, takket være den..

Les mer

Watts VA ekspansjonskar – 10kg

Watts VA  trykktank / ekspansjonstank med utskiftbar membran til forbruksvann.Tanken er produsert i ekstra holdbart stål og behandlet med epoxy polyester for lang leve..

Les mer

Reventon Varmluftsvifter

Reventon vannbåren varmluftsvifte for oppvarming av små og store lokaler som garasjer, verksteder, industri og butikklokaler. Ved  bruk av ny..

Les mer