Thermomatic EC Home varmeregulering

Thermomatic EC Home har blitt utviklet fra det velkjente Thermomatickonsept der enkelhet og brukervennlighet har vært stikkordene. Med de enkleste innstillingene får du en regulator som arbeider utelukkende ved omgivelsestemperatur. Dette er den mest økonomiske ifølge Svenske Råd o Rön test av Thermomatic , med en besparelse på opptil 24 %. Det er også mulig å regulere etter utetemperaturen. Det kan kjøres separat eller sammen på flere måter for å imøtekomme brukerens og kundens krav til komfort og funksjon. Alle innstillinger gjøres i det digitale kontrollpanelet som også fungerer også som en romføler. Det er også mulig å bruke passive romfølere , som kan være nyttig for eksempel i utleie lokaler hvor du ønsker å skille kontrollpanelet og temperatur føler. Les mer eller bestill i vår netthandel